Böcker om Jonas


Beställ Jonas självbiografiska bok “Lämna honom här” i handeln!

Beställ via Bokus.se eller AdLibris.se och få den hemskickad eller be din lokala handlare och bibliotek att ta in boken.  

Lämna honom här är Jonas Jacobssons självbiografiska betraktelse om sin uppväxt, sitt liv och sin idrottskarriär genom utmaningar och motstånd, glädje och bragd.  Berättelsen är fylld av humor och bjuder på många skratt. Boken riktar sig inte bara till den som är intresserad av idrott utan till alla som vill låta sig inspireras och fascineras av en fantastisk historia som visar på vikten av att våga, för att också vinna något.

ISBN: 978-91-986022-1-0

bokomslag

“Viljan att vinna: bragdskytten Jonas Jacobsson” är titeln på författaren Anita Gullbergs bok om Jonas. Boken gavs ut 2009, är på 118 sidor och innehåller en innehållsrik, inspirerande och mycket intressant läsning om Jonas liv i både ord och bild.

Köp den hos din bokhandlare eller beställ den via någon av nedanstående nätbutiker:

www.bokus.se
www.adlibris.se
www.bokia.se

ISBN: 9789197756310

Författarens beskrivning av boken:

“Redan när han vaknar på tävlingsdagens morgon finns den där, tävlingsinstinkten. Under ett Paralympics är den starkare än under några andra tävlingar och sportskytten Jonas Jacobsson behöver inte leta efter den rätta mentala inställningen. Känslan som både peppar honom själv att prestera på topp men som också signalerar “Nu är det allvar” till konkurrenterna.

– Mina tankar handlar om att jag inte skall släppa kontakten med guldmatchen, inte någon gång under tävlingen till konkurrenterna.

60 eller 120 skott i grundomgången avgör vilka åtta som går vidare till finalen och den avslutande kampen om medaljerna. I en sport där det handlar om millimeter gäller det att inte släppa koncentrationen för en sekund till konkurrenterna. Vägen till framgång har gått via många långa träningspass och minutiösa förberedelser.”